Kõik artiklid

Plastitööstus otsib võimalusi ringmajanduse edendamiseks

Autor: Pilleriin Laanemets

Eesti plastitootjad ja keskkonnaministeerium edendavad era- ja avaliku sektori omavahelist koostööd ning otsivad võimalusi Euroopa Liidu plastistrateegias püstitatud eesmärkide elluviimiseks. Kirjutab Eesti Plastitööstuse Liidu (EPTL) tegevdirektor Pilleriin Laanemets. Mullu 20. tegevusaastat tähistanud plastiliidu prioriteedid on siiani olnud valdkondliku hariduse kestlikkuse tagamine ning ettevõtete rahvusvahelistumine, täna on fookus aga Euroopa Liidu plastistrateegia väljakutsetel ja võimalustel. Plastitootjad […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: