Kõik artiklid

Galerii: Baltikumi unikaalseim tehnoloogia Rakvere Lihakombinaadis

Autor: Mari Kamps

Aerofoto Rakvere Lihakombinaadi tootmiskompleksist

Rakvere Lihakombinaadi uhiuues juurdeehituses asuv modernne praetoodete osakond on varustatud Baltikumis unikaalse ja kaasaegse tehnoloogiaga, mis suurendab tootmise võimsust kuni neli korda. Tootmisdirektor Meelis Pihlak selgitas, et tootmisliin komplekteeriti kolme firma seadmetest. Austria ettevõttest Laska on pärit tooraine ettevalmistamise seadmed. Lisaks Hollandi päritolu  GEA  (vormimine, paneerimine, fritüür, küpsetusahi, toodete jahutamine ja külmutamine) ja Saksa päritolu […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: