Kõik artiklid

Eliko loodud süsteem optimeeris Tallinna Lennujaamas tööprotsesse

Autor: Inseneeria

Tallinna Lennujaam katsetas suvel oma pagasihallis Eestis väljaarendatud ja siseruumidesse mõeldud positsioneerimissüsteemi, mis aitas pilootprojekti esimeses faasis pagasikäitlemisega seotud protsesse optimeerida. Asjade interneti lahendusi arendava Eliko loodud süsteem põhineb ülilairibatehnoloogial. Kirjutab Saskia Undusk. Parimaks Euroopa lennujaamaks valitud Tallinna Lennujaam paistab silma uuendusmeelsuse ja arengu poolest. Jätkusuutlik areng hõlmab ka süsteemide ja tehnoloogiate järjepidevat arendamist. „Kuna […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: