Kõik artiklid

Galerii: Helsingi motomess MP 20 toimus 40. korda

Autor: Gerli Ramler

Meistrimees Raiza Raition sai oma Harley-Davidsoni eest Custom klassi kolmanda koha

Helsingis veebruari alguses toimunud MP 20 Moottoripyörämessut olid järjekorras juba 40. Mootorratta- ja mopeeditootjate, motovarustuse ja varuosamüüjate kõrval olid esindatud mitmed motoklubid ja projektirataste ehitajad oma vingemate masinatega, lisaks toimusid kõrvalhallis uute rataste proovisõidud ning valiti ka motomiss. Kokku 200 eksponendi hulgas olid väljapanekuga esindatud kõik teada-tuntud mootorrattamargid nagu Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: