Kõik artiklid

Koroonaviirus: tark kriisikäitumine on võrreldav Marsi koloniseerimisega ehk kuidas pääseda 10% edukama kriisist väljuva ettevõtte hulka

Koroonakriis06/04/2020

Autor: Raul Kalev

Strateegia coach Indrek Saul järgib juba mitu nädalat kriisikulgu, et osata ette ennustada hetke, mil ettevõtted peaks alustama väljakiirendamisega kriisist. Tema sõnul näitab eelmise suure majanduskriisi analüüs, et ainult teatud kindlaid käitumisjuhiseid järginud ettevõtted suutsid kasvada nii kriisis kui ka pärast kriisi konkurentidest kuni kolm korda kiiremini. Indrek Saul modelleerib praegu tervisekriisi kulgu, kasutades selleks […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: