Kõik artiklid

Kas vetikatega saab koroonaviirust tõrjuda? Teadlased hakkavad uurima ja siis vastavad

Autor: Ants Vill

Tallinna Ülikooli professor Rando Tuvikene hakkab koos teadlasrühmaga uurima merebiomassist pärit polüsahhariidide kasutamise võimalusi meditsiinis, lootes jõuda läbimurdeni võitluses inimkonda ründava koroonaviirusega. Desoainete prototüüpide väljatöötamisel ulatavad teadlastele abikäe erafirmad Chemi-Pharm, Vipis ja Furcella. Kirjutab Ants Vill. Eesti Teadusagentuur (ETAg) korraldas juulis teadlaste ekspertgrupi ettepanekute alusel ideekorje konkursi, mille käigus esitatud 26 projektist leidis riigieelarvelist finantseerimist […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: