Kõik artiklid

TalTech kutsub gümnasiste tehnoloogiavõistlusele ajusid ragistama

Autor: Inseneeria

Tallinna Tehnikaülikool korraldab 19. veebruaril 2022 tehnikaolümpiaadi, mis on kõikidele gümnasistidele mõeldud tehnoloogiavõistlus. Esmakordselt toimuva olümpiaadiga soovib TalTech tõsta õpilaste huvi tehnika- ja insenerierialade vastu, innustada ja toetada tehnikavaldkondades andekaid õpilasi ning arendada nende võimeid.  Registreerumine olümpiaadile, mida korraldavad Tallinna Tehnikaülikooli eksami- ja olümpiaadikool ning inseneriteaduskond, algab 10. jaanuaril 2022. Füüsika-, keemia- ja matemaatikahuvilised õpilased […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: