Kõik artiklid

GALERII. Directori, Invicta ja Marketingi Instituudi hooaja avaüritus Arenguorbiit.

Director22/09/2022

Autor: director

Avasime 20. septembril uksed meie värskete plaanide maailma ning hooaja avaüritust Arenguorbiit täiendasid säravad esinejad. Silmailu pakkusid Balti Manufaktuuris samal ajal toimunud Disainiöö väljapanekud. Kiire eksperimenteerimise kultuuri teemal jagas nippe eduka Belgia kasvuagentuuri The Growth Revolution asutaja Yannick Khayati. Eesti üks silmapaistvamaid ja tuntumaid psühholooge ning koolitajaid Mare Pork arutles emotsionaalse intelligentsuse rolli üle tänastes organisatsioonides. […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: