Kõik artiklid

Eesti firma UP Catalyst tehnoloogia muundab CO2 süsiniknanomaterjaliks

Autor: Inseneeria

Eesti idufirma UP Catalyst leiutatud tehnoloogia järgi saab kasvuhoonegaasi kasutada ülivajalike süsiniknanomaterjalide tootmiseks. Saadud toormaterjalist on eelkõige huvitatud elektriautode akutööstus. UP Catalysti tehnoloogiajuht Einar Karu tõdes, et tegu on revolutsioonilise tehnoloogiaga kogu maailmas. „Muundame süsinikdioksiidi ehk süsihappegaasi (CO2) elektrokeemiliselt süsiniknanomaterjalideks või grafiidiks. Protsessi käigus eraldub mõistagi ka hapnik ja kogu tegevus toimub keskkonnasäästlikult ning väiksema […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: