Kõik artiklid

Roofit.Solar jõudis konkursil Start-Up Energy Transition 2023 esikolmikusse

Autor: Inseneeria

Eesti päikesekatuste tootja Roofit.Solar tõestas oma innovatiivsust mainekal rahvusvahelisel energeetikakonkursil Start-Up Energy Transition 2023. Žürii tunnustas kiirelt arenevat Eesti rohetehnoloogia ettevõtet puhta energia tootmise ning salvestamise kategoorias, kus Roofit.Solar platseerus esikolmikus. Saksa Energiaagentuuri ja Maailma Energeetikanõukogu korraldatud konkursil kandideeris hinnatud energeetikaauhindadele enam kui 400 ettevõtet 63 erinevast riigist. Rahvusvahelistest ekspertidest koosnev žürii valis välja 100 […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: