Kõik artiklid

CR14 ja TalTech hakkavad koos edendama KüberNaasklit

Autor: Inseneeria

Kaitseministeeriumi sihtasutus CR14 ja Tallinna Tehnikaülikool (TalTech) sõlmisid koostööleppe eesmärgiga edendada Eesti kooliõpilaste ja üliõpilaste kompetentsi küberkaitse valdkonnas. Kokkuleppe kohaselt võtab CR14 üle juhtrolli kübervõistluse KüberNaaskel korraldamisel. „Juhtrolli võtmine KüberNaaskli korraldamisel annab meile võimaluse veelgi paremini ära kasutada kaitsevaldkonna ressursse küberväljaõppes ja pakkuda läbi meie avatud küberharjutusväljaku (Open Cyber Range) suuremat lisaväärtust kogu Eestile,“ kommenteeris […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: