Kõik artiklid

Marketingi Instituudi teekond kirest oskusteni

Autor: Visionest Institute

Kujutage ette Eestit aastal 1994. Värskelt iseseisvunud riik ning kõikjal tunti muutuste tuuli. Selles keerises tegi Soome emaorganisatsioon ajaloolise sammu, tuues Eestisse kaasaegsed turunduskoolitused. Kuid see oli alles algus. Marketingi Instituut ei olnud siin mitte ainult õppima tulemise koht, vaid ka tegutsemise ja koosloomise paik. Meie missioon oli juba siis suurem kui ainult turundus. Meie […]

Kujutage ette Eestit aastal 1994. Värskelt iseseisvunud riik ning kõikjal tunti muutuste tuuli. Selles keerises tegi Soome emaorganisatsioon ajaloolise sammu, tuues Eestisse kaasaegsed turunduskoolitused. Kuid see oli alles algus. Marketingi Instituut ei olnud siin mitte ainult õppima tulemise koht, vaid ka tegutsemise ja koosloomise paik.

Meie missioon oli juba siis suurem kui ainult turundus. Meie õppurid arenesid müügis, logistikas ja juhtimises. Iga õppur teadis, et ees ootavad põhjalikud ja praktilised tööd. Nende silmis säras tahe, kui nad avasid rohkeid õppematerjale, mille lehekülgedel olid peidus nii kodumaiste kui rahvusvaheliste õppejõudude tarkused.

Kui Soome emafirma valis oma tee, ei jäänud Marketingi Instituut loorberitele puhkama. Tundsime, et meie aeg on alles ees. Meie visioon ei olnud ainult koolitada, vaid inspireerida, anda inimestele vahendeid ja oskusi, mida nad oma töös vajavad.

Aasta 2010. Meie ambitsioon ja valmisolek end proovile panna viis meid edukalt paljudesse riigihangetesse Eesti kõige nõudlikumate avaliku sektori koolituste tellijatega. Oleme uhked, et enamik Eesti eksportijaid on oma oskusi lihvinud just meie juures.

Aga sellega me veel ei piirdunud. Kasvades ja õppides oleme korraldanud suursündmusi, millest nii mõnedki on saanud legendaarseks, nagu personalitöötajate konverents “Unistuste Tööandja” ja rahvusvaheline turundusnädal “Tallinn Marketing Week”. Iga projekt, koolitus ja konverents on tulnud otse südamest. Oleme viinud neid läbi kirega ja paljude aastate jooksul kogutud tarkusega, toetudes laialdastele kogemustele ja pannes sinna kogu oma hinge.

Meie Visionest Institute’ist soovime jätkuvalt inspireerida ja innustada. See pole lihtsalt töö. See on meie kirg, missioon ja unistus.

Astuge arenguteekonnale koos meiega, sest meie lugu on veel kirjutamisel, ja teie olete osa sellest!

Kõik artiklid

Veel samal teemal: