Kõik artiklid

Milleks oma serveriruum, kui kõik saab kellegi teise pilve panna? Selgitab Artur Praun Elisast

Tehnoloogia26/10/2023

Autor: Inseneeria

Elisa ärikliendiüksuse juht Artur Praun (Foto: Jake Farra)

Nii nähtamatud kui need ka poleks, najatub iga veidigi tänapäevane ettevõte mingis ulatuses serveritele. Olgu tegu meilide, kliendiandmete või arenduskeskkondadega, kuskil peavad bitid ja baidid elama ning kuskil peab olema digimootor, mis kõike käimas hoiab. Kui mõnekümne aasta eest oli ilmselge, et iga veidigi suurem ettevõte seadis varem või hiljem üles oma serveriruumi, siis täna on pilt Elisa ärikliendiüksuse juhi Artur Prauni kinnitusel pigem vastupidine.

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: