Kõik artiklid

Insener Indrek Keskküla annab nõu: tööriistakast algajale elektroonikule

Autor: Mari Kamps

Elektroonikainsener Indrek Keskküla (Foto: Arno Mikkor)

Viimasel ajal on meedias korduvalt tähelepanu juhitud murettekitavale tõsiasjale, et inseneride põud Eestis on jõudmas kriitilise piirini. Sellises olukorras ei saa ühtki tehnikahuvilist tulevikutalenti raisku lasta. Sellest, kuidas toetada gümnaasiumiõpilase tehnikahuvi ja millest panna talle kokku praktiline tööriistakast esimesteks katsetusteks elektroonika vallas, räägib Tallinna Tehnikaülikooli (TalTech) vilistlane ja mitmekülgse töökogemusega elektroonikainsener Indrek Keskküla.

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: