Kõik artiklid

Arhitekt Ülo-Tarmo Stöör: näha oma tööl tulemust on väga äge!

Tehnoloogia11/04/2024

Autor: Ants Vill

Privaatne vaade tänava suunas. Privaatsuse tagab tänava poole jääv L-kujuline eesaia sein. (Fotograaf Tõnu Tunnel, fotol eramu Purje tn 3a)

ÖÖ-ÖÖ Arhitektid noppisid konkursil Aasta Betoonehitis 2023 kaks auhinda, kusjuures peaauhinna võitnud Purje tänava eramu ehitustööd algasid juba 2018. aastal. „Head asjad võtavad kaua aega,“ tõdeb Ülo-Tarmo Stöör (43). Vendadest arhitektide Ülo-Tarmo ja Lembit-Kauri põhimõtteks on, et kõigile töödele tuleb läheneda arhitektuuribüroo ambitsiooniga ehk põnevad lahendused, julged konstruktsioonid, läbitöötatud detailid ja sõlmed. Kirjutab Ants Vill.

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: