Kõik artiklid

Villu Teearu: tahad või mitte, aga IT standardiseerimisest sa ei pääse

Tehnoloogia09/05/2024

Autor: Inseneeria

Elisa Eesti IT-juht Villu Teearu (Foto: Elisa Eesti)

Infotehnoloogia on võimas, kui aga lasta sel n-ö vabalt joosta, tekib päris ruttu erinevate tehnoloogiate sasipundar, mida ei suuda lahti harutada ka kõige nutikam spetsialist. Elisa Eesti IT-juhi Villu Teearu sõnul on see põhjuseks, miks eduka IT-organisatsiooni mõõdikuna ei saa kasutada pelgalt seda, kui hästi loodud lahendused täna töötavad. Pilk tuleks heita ka sellele, kui jätkusuutlikult on kogu laiem süsteem üles ehitatud – kas kuskil on olemas dokumentatsioon, loogika ja selged standardid, mille järgi iga individuaalne arendaja saaks kõigi teistega ühte jalga käia.

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: