Kõik artiklid

Galerii: Łódźi vanatehnikalaada kuldsed hetked

Autor: Gerli Ramler

Modernne mootorrattakäru, mis sobib tõenäoliselt paremini uuema ratta või ATV sappa

Septembris Poolas Łódźis toimunud traditsiooniline vanatehnikalaat Moto Weteran Bazar tõi kokku tuhatkond kauplejat ja kümneid tuhandeid vanatehnikahuvilisi. Seekordne laat paistis silma mootorrataste ebaharilike külgkorvide ja kärudega ning pakkus võimalust soetada suurt valikut äsja renoveeritud kauneid sõidukeid. Moto Weteran Bazar on Poola suurim motoentusiastide ja kollektsionääride kokkutulek, kus ostetakse, müüakse ja vahetatakse kõike, mis on seotud […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: