Kõik artiklid

Ragn-Sells veab Põhjala suurimat ringmajandusinnovatsiooni

Autor: Gerli Ramler

Keskkonnaettevõte Ragn-Sells otsustas koos Tallinna Tehnikaülikooli ja Tartu Ülikooli teadlastega aidata Eestil vabaneda aastakümnete jooksul kogunenud põlevkivituhamägedest, väärindades tuha ülipuhtaks kaltsiumkarbonaadiks, sidudes seejuures materjali ka suures koguses süsinikdioksiidi. Kirjutab Gerli Ramler.  Ragn-Sellsi visioon on vähendada oma keskkonnajalajälge ringmajandusega, tehes selleks uudseid operatsioone ja töötades välja innovatiivseid tehnoloogiaid. „Kontserni viimase aastakümne arenduses on palju erilisi projekte, […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: