Kõik artiklid

30 aasta juhtimiskoolituste kogemust Invictast: Põlvkondade mõju ja kirg arendada

Autor: Visionest Institute

Algusest peale suunanäitajaks Aasta oli 1991. Eesti oli astunud vaba maailma areenile ja vajas kiirelt uusi juhte, kes suudaks juhtida riiki läbi muutuste. Just siis sündis koolitusfirma Invicta, et olla kompassiks juhtidele, kes vajasid värskeid ideid ja uusi teadmisi. Invicta ei olnud lihtsalt suunanäitaja, Invicta oli novaator. Loobuti okupatsiooniaja juhtimismudelitest ja tervitati uusi ideid ja […]

Algusest peale suunanäitajaks

Aasta oli 1991. Eesti oli astunud vaba maailma areenile ja vajas kiirelt uusi juhte, kes suudaks juhtida riiki läbi muutuste. Just siis sündis koolitusfirma Invicta, et olla kompassiks juhtidele, kes vajasid värskeid ideid ja uusi teadmisi. Invicta ei olnud lihtsalt suunanäitaja, Invicta oli novaator. Loobuti okupatsiooniaja juhtimismudelitest ja tervitati uusi ideid ja läänelikku lähenemist.

Emotsionaalne revolutsioon juhtimises

Mõelge hetkeks sellele, kuidas muutus Eesti juhtimiskultuur. Invicta muutis arusaamist “juhist” ja vahetas selle “liidri” vastu – meeskonnamängija, kes oskab inspireerida, mitte lihtsalt korraldada. Ja see töötas! Neist liidritest said Eesti eduloo rajajad. Invicta uus lähenemine muutis nii ettevõtteid kui juhtimiskultuuri nendes.

Rohkem kui koolitusfirma

Mis on eriline, on see, et Invicta ei olnud pelgalt koolitusfirma. Invicta oli õpetaja, vaimse pärandi looja. Invicta ei koolitanud lihtsalt juhte, vaid valmistas ette uusi juhtimiskoolitajaid, tagades seeläbi Invicta juhtimisfilosoofia edasikandumise tulevaste juhtide seas. Kui sul oli tekkinud soov olla osa millestki suuremast, siis Invictaga liikusid õiges suunas.

Kvaliteet on meie kompass

Kogu selle aja oli Invicta fookus kvaliteedil. Tänu sellele püsisis koolitusfirma turuliidrina ka pärast omanike vahetust. Nüüd on Invicta uue alguse lävel kui osa Visionest Institute’ist, kes väärtustab ja hindab Invicta pikaaegset kogemust ja juhtide harimise oskust.

Oleme uues ühises ettevõttes, Visionest Institute’is, tänulikud võimaluse üle toetuda Invicta kuulsusrikkale minevikule. Kuna maailm muutub ja koolitusviisid arenevad, peame ka meie oskama kohaneda muutuvate oludega. Meie DNA-sse on sisse kirjutatud soov arendada juhte ning innustada neid end täiendama ja koolitama.

Täna loome üheskoos uut peatükki Eesti juhtimiskultuuri ajaloos. Invictas omandatud teadmiste mõju kandub edasi tänu koolitustele, õppeprogrammidele ja inspireeritud juhtidele.

Meie lugu on veel kirjutamata. Tule ja saa osa sellest.

Kõik artiklid

Veel samal teemal: