Kõik artiklid

VEEBISEMINAR! Organisatsioonikultuuri muutmine. Miks, millal ja kuidas?

VEEBISEMINARID28/09/2023

Autor: Erik Samel

Directori septembrikuu veebiseminaril räägiti organisatsioonikultuuri muutmisest: milline on seejuures juhi roll, millest organisatsioonikultuuri muutmisel alustada jne. Paneeldiskussioonis osalesid:  Ilona Lott (Human Element Solutions), Katri Delimoge (personalivaldkonna ekspert) ning Elar Killumets (organisatsioonide ja juhtide arengumentor). Seminari modereeris Anu-Mall Naarits. Läbitavad teemad: Mis on organisatsioonikultuuri muutuse eesmärgid? Mille poolest erineb praegune organisatsioonikultuur soovitud kultuurist? Millest alustada organisatsioonikultuuri muutmisel? […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: