Kõik artiklid

VEEBISEMINAR! Kuidas suurendada meeskonna psühholoogilist turvalisust?

VEEBISEMINARID06/02/2024

Autor: Erik Samel

Directori veebruarikuu veebiseminaril räägiti erinevate nurkade alt psühholoogilisest turvalisusest. Paneeldiskussioonis osalesid:  Margus Nõlvak (Tele2 Eesti), Siim Sutrop (Bolt) ning Jaanika Rannula (UpWise Couching). Seminari modereeris Anu-Mall Naarits. Läbitavad teemad: Miks on psühholoogiline turvalisus oluline? Kuidas mõjutab psühholoogilist turvatunnet juhi usalduskäitumine ning meeskonna sisesed suhted? Kuidas psühholoogilise turvalisuse abil suurendada meeskonna sooritusvõimet? Kuidas õigesti anda tagasisidet? DIRECTORI VEEBISEMINARIDE […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: