Kõik artiklid

Käib „Unistuste tööandja 2024” konkurss  –  võimalus tugevdada tööandja bränd

Autor: Visionest Institute

Visionest Institute kutsub osalema ettevõtteid Unistuste tööandja konkursil. Oodatud on nii era-, äri- kui ka kolmanda sektori organisatsioonid ning erinevalt varasemast saavad tunnustuse koguni 11 kategooria parimad tööandjad. „Konkurss pakub ettevõtetele suurepärast võimalust tõsta esile oma tööandja brändi ja luua tugev side praeguste ning tulevaste töötajatega. Erinevalt teistest parima tööandja konkurssidest on unistuste tööandja valimine […]

Visionest Institute kutsub osalema ettevõtteid Unistuste tööandja konkursil. Oodatud on nii era-, äri- kui ka kolmanda sektori organisatsioonid ning erinevalt varasemast saavad tunnustuse koguni 11 kategooria parimad tööandjad.

„Konkurss pakub ettevõtetele suurepärast võimalust tõsta esile oma tööandja brändi ja luua tugev side praeguste ning tulevaste töötajatega. Erinevalt teistest parima tööandja konkurssidest on unistuste tööandja valimine palju põhjalikum, sest me mõõdame nii praeguste kui ka potentsiaalsete töötajate arvamust. Lõppotsuse teeb professionaalidest koosnev zürii,” ütleb Visonest Institute tegevjuht Anu- Mall Naarits, kes on konkurssi korraldamisega tegelenud juba 11 aastat. 

Unistuste tööandja tiitli puhul kaalutakse järgmisi aspekte:

  • kuidas näevad juhid oma ettevõtet kui tööandjat,  
  • kuidas tajuvad organisatsiooni praegused töötajad,
  • kuidas tajuvad organisatsiooni endised ja potentsiaalsed töötajad.

Konkurss tunnustab organisatsioone, kes on pühendunud selge ja eristuva tööandja brändi loomisele ning loonud sellega hea sideme ja suhted nii praeguste kui ka tulevaste töötajatega.

Üha enam mõistavad organisatsioonid, et nende maine tööandjana on otseselt seotud edukuse ja kasumlikkusega. Tööandja maine on strateegiline vahend igale tippjuhile, kes soovib luua unikaalse organisatsioonikultuuri. See mängib ka suurt rolli talentide ligi meelitamisel ja hoidmisel.

Kui inimesed tunnevad, et tööandja hoolib nende heaolust ja arengust, siis on nad motiveeritumad ja lojaalsemad, mis omakorda mõjub positiivselt töötulemustele.

Unistuste Tööandja leidmisele aitab jõudu juurde anda Eesti juhtiv värbamisplatvorm CVkeskus.ee.

CVKeskus.ee värbamisagentuuri juhi Grete Adleri sõnul on Unistuste Tööandja konkursil väga oluline väärtus: ”Sel konkursil peavad kooskõlas olema kolm erinevat vaadet – juhtide, olemasolevate kui ka potentsiaalsete töötajate vaated.”

Grete Adler lisas, et ettevõtted, kes panustavad päriselt töötaja heaolusse, loovad tugeva aluse mitte ainult olemasolevate töötajate hoidmiseks, vaid ka uute spetsialistide ligimeelitamiseks: “Meie värbamisagentuuri kogemus näitab, et klientidel, kes tegelevad töötajate heaoluga, on oluliselt lihtsam ja kiirem värbamisprotsess”.

Unistuste tööandjaks saab kandideerida kuni 30. november 2023. Tingimustega on võimalik lähemalt tutvuda siin:

Konverents “Unistuste Tööandja: 100 ideed”, toimub 6. märtsil 2024. Registreerimine on siin.

Varem on unistuste tööandjad olnud Sisekaitseakadeemia, LHV Pank AS, SA Teaduskeskus AHHAA, Ericsson Eesti AS, Pipedrive OÜ, Päästeamet, Elisa Eesti AS, Nortal AS, Eesti Töötukassa ja Rahvusarhiiv. 

Lisainfo Unistuste Tööandja kodulehelt www.unistustetööandja.ee

Kõik artiklid

Veel samal teemal: