Kõik artiklid

Eastman Specialties – 100-aastase ettevõtte tehas Euroopa Liidu piiril

Autor: Gerli Ramler

Ida-Viru maakonnas asuv Eastman Specialties on üks Eesti suurimaid keemiatööstusi, kusjuures tehase ainulaadsus peitub bensoehappe tootmistehnoloogias. Vaatamata sellele, et tegevjuht Hannes Reinula võrdleb tänavuse aasta algust mitme tundmatuga võrrandiga, on tulevikuplaanid kindlalt paigas. Kirjutab kaasautor Gerli Ramler. „Töötame 100% eksporditurule. Meie kemikaale on võimalik leida erinevates igapäevatoodetes, näiteks kosmeetikas, toiduainetetööstuse toodetes, loomakasvatusega seotud toodetes, ehitusmaterjalides, […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: