Kõik artiklid

VEEBISEMINAR! Efektiivne juhtimine

VEEBISEMINARID28/05/2021

Autor: director

Directori mai veebiseminaril käsitlesime efektiivse juhtimise temaatikat. Juttu tuli muuhulgas ettevõttekultuuri mõjust efektiivsusele, ebatõhususte kõrvaldamisest, ajakasutuse mõjust efektiivsusele, elluviimisest ja emotsioonidega toimetulekust. Paneeldiskussioonis osales kolm juhti: Lindströmi Baltikumi asepresident Kadrian Jaagund, Ridango juht Erki Lipre ja Tartu Ärinõuandla konsultant Karl Viiol. Seminari modereeris Anu-Mall Naarits.  Läbitavad teemad: Ettevõttekultuur ja efektiivsus Eesmärgipõhine juhtimine Kaugtöö vormis juhtimine Juurpõhjustega tegelemine Efektiivne ajakasutus […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: