Kõik artiklid

VEEBISEMINAR! Juhtideta juhtimine

VEEBISEMINARID29/09/2021

Autor: director

Septembrikuu Directori veebiseminaril arutlesime juhtideta juhtimise üle. Mis on sellise töökorralduse head ja vead? Paneeldiskussioonis osalesid: Andri Jagomägi (Roofit.solar), Tiina Sakkos (Proekspert) ja Paul Vahur (GTD Estonia). Seminari modereeris Anu-Mall Naarits. Läbitavad teemad: Töökorraldus juhtideta organisatsioonis Tippjuhi roll sellises organisatsioonis Juhtideta organisatsiooni kogemus Juhtideta organisatsiooni mudelid Juhtideta organisatsiooni võimalused ja väljakutsed Vajalikud eeltingimused juhtideta organisatsioonile üleminekuks DIRECTORI VEEBISEMINARIDE SARI See seminar on […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: