Kõik artiklid

VEEBISEMINAR! Innovatsioon: hirmutav uuendus või juhitav protsess?

VEEBISEMINARID02/11/2021

Autor: director

Oktoobri Directori veebiseminaril on teemaks innovatsioon. Mida see täpsemalt tähendab ja kuidas seda oma ettevõtte jaoks tööle panna? Paneeldiskussioonis osalevad: Kristo Timberg (AS Chemi-Pharm), Kristjan Lind (Bikeep) ja Sandra Sooläte (Starship Technologies). Seminari modereerib Anu-Mall Naarits. Läbitavad teemad: Innovatsioon pole mingi müstiline ega hoomamatu asi Mis kasu on läbikukkunud innovatsiooniprojektist? Kuidas leida oma innovatsioonile ostja? Innovatsioon startupinduses, kojukandesektoris ning koostöös teadlaste ja […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: