Kõik artiklid

VEEBISEMINAR! Ei taha korraldusi anda? Nügi!

VEEBISEMINARID30/11/2021

Autor: director

Novembri Directori veebiseminaril rääkisime nügimisest. Mis on nügimine (nudging) ja kuidas selle abil parema valikuni jõuda? Paneeldiskussioonis osalesid: Lauri Lugna (Siseministeerium), Heiko Leesment (Häirekeskus) ja Kadri Hansalu (Meta Advisory). Seminari modereerib Anu-Mall Naarits. Läbitavad teemad: Kas sõnaga saab mõjusamalt kui paragrahviga? Kuidas nügimise (nudging) abil töötajaid vaktsineerida, kliente digikanalitesse suunata ning jätkusuutlikke käitumisviise juurutada? Nügimine kommunikatsioonis (nii töötajate kui ka klientidega) Käitumisteaduste […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: