Kõik artiklid

VEEBISEMINAR! Mitmekesisuse ja kaasamise mõju tulemuslikkusele

VEEBISEMINARID26/05/2022

Autor: director

Directori mai veebiseminaril käsitleti mitmekesisust (diversity) ja selle mõju tulemuslikkusele. Esinejad rääkisid oma kogemuste põhjal, kuidas mitmekesisust ja kaasamist saab kasutada ja peaks kasutama nii suures rahvusvahelises ettevõttes kui ka väikeses startup’is, ning tõid elulisi näiteid erinevatest kultuuridest erinevates töösituatsioonides. Paneeldiskussioonis osalesid: Aleksandr Bogatõrjov (CMA CGM Global Business Services OÜ), Ilona Lott (Human Element Solutions OÜ) ja Kirke Altrov (Manpower OÜ). Seminari modereeris […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: