Kõik artiklid

VEEBISEMINAR! Sisseelamisprogramm = tugevad ja jätkusuutlikud töösuhted

VEEBISEMINARID18/05/2023

Autor: director

Et uue töötaja suhe ettevõttega kohe alguses õigesti kujunema hakkaks, on vajalik põhjalikult läbimõeldud sisseelamisprogramm. Selle peamistest osadest, preboarding’ust ja onboarding’ust, oligi juttu maikuu veebiseminaril. Paneeldiskussioonis osalesid: Leelia Rohumaa (Glia),  Margit Pugal (SEB Pank) ja Merle Rebane (coach ja karjäärinõustaja). Seminari modereeris Anu-Mall Naarits. Läbitavad teemad: Mis on preboarding ja onboarding ning miks need on olulised uute töötajate jaoks? Millised on nende kõige olulisemad elemendid? Kuidas saab onboarding aidata uutel töötajatel […]

Edasi lugemiseks:

Tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele, arhiivile ja veebiseminaridele.

Logi sisse:

Kõik artiklid

Veel samal teemal: